Klantenservice

Wij zijn altijd per e-mail en telefonisch bereikbaar:
E-mail: jocahorloges@gmail.com
Telefoon: 06-49925189


Levering & Transport

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail. Daarna ontvangt u van ons nog eens persoonlijke bevestiging waarin het betalingsproces en levering met u wordt besproken. Mochten er eventuele wijzigingen in het leveringsproces zijn, sluiten we direct met u kort. Zodra uw pakket door ons is verstuurd, krijgt u een mail met daarin de Track and Trace code waarmee u eventueel uw zending kunt volgen. Indien u hebt gekozen voor een onder rembours zending, proberen we zoveel mogelijk vooraf de exacte leverdatum met u kort te sluiten zodat u er zeker van bent het pakket in ontvangst te kunnen nemen. 
Voor meer informatie betreffende levering en transport verwijzen we u graag naar onze Algemene Voorwaarden die u kunt inzien op onze website en bij het plaatsen van een bestelling.

Privacy & Veiligheid

Joca Horloges beschikt over een beveiligde betaalomgeving. U kunt met een gerust hart uw online bestelling en betaling bij ons plaatsen en verrichten. Joca Horloges gaat discreet om met uw gegevens en zal deze niet aan een derde partij beschikbaar stellen. Uw gegevens worden alleen gebruikt door ons voor informatieverstrekking betreffende klantenacties en andere promotionele activiteiten van Joca Horloges.
Voor meer informatie betreffende privacy en veiligheid verwijzen we u graag naar onze Algemene Voorwaarden en naar de betaalmogelijkheden in onze webshop, die u kunt inzien op onze website en bij het plaatsen van een bestelling.

Retouren & Garanties

Het team van Joca Horloges staat bekend om haar klantvriendelijkheid, snelheid en accuratesse wat betreft klantencontact, ook bij eventuele retouren en / of garantie gevallen. Indien u een probleem heeft met uw horloge of het is niet geheel naar wens neemt u dan rustig contact met ons op via mail of telefonisch. Het team van Joca Horloges stelt alles in het werk om samen met u als klant, een passende oplossing te vinden.
Voor meer informatie betreffende retouren en garanties verwijzen we u graag naar onze Algemene Voorwaarden die u kunt inzien op onze website en bij het plaatsen van een bestelling. Onder de kop 'Garantie', op onze website, vindt u meer informatie over hoe Joca Horloges omgaat met garantie.

Prijzen & Promoties

Joca Horloges heeft als doel kwaliteitshorloges betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Onze prijzen zijn derhalve altijd scherp en concurrerend. Bij eventuele tijdelijke promoties zal de prijs van een horloge een stuk lager zijn dan de dag ervoor of de dag erna. Promoties zullen kenbaar gemaakt worden via onze nieuwsbrief, en / of onze Facebook pagina en onze website. Prijzen van Joca Horloges zijn altijd inclusief BTW. Mocht u meerdere horloges ineens aan willen schaffen, neemt u dan contact met ons op. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen betreffende een speciale korting op de totaalprijs.
Voor meer informatie betreffende prijzen en promoties verwijzen we u graag naar onze Algemene Voorwaarden die u kunt inzien op onze website en bij het plaatsen van een bestelling.

  

Webshop ontwikkeling door Dima Support