Over Joca Horloges

Wie zijn wij?

Joca Horloges bestaat uit enthousiaste horloge liefhebbers. Enkele jaren geleden zijn we gestart met Joca Horloges met de aankoop en verkoop van enkele merkloze horloges. Dit nam al snel een vlucht, waardoor we onze aanvankelijke plannen bij hebben gesteld en zijn gegaan voor een gestage groei.

Deze groei hebben we door kunnen zetten door oog te houden voor kwalitatief goede horloges en uurwerken, door snel en juist te communiceren met onze klanten en door te doen wat we beloven.

Reeds vele klanten hebben onze klantvriendelijkheid en snelheid van leveren mogen ervaren en we zijn blij dat ons klantenbestand met de dag groeit.  De terugkeer van vele vaste klanten geeft aan dat we het goed doen en dat motiveert ons des te meer om Joca Horloges steeds meer uit te breiden met nieuwe merken en collecties.

Met trots mogen we stellen dat klanten zich écht klant voelen door onze betrokkenheid, ons enthousiasme en onze vastberadenheid om klanten datgene te bieden waar ze om vragen. We proberen iedere klant zo goed mogelijk te helpen met zijn of haar vraag of probleem. Ook bij eventuele garantiegevallen of klachten staan we klaar voor onze klanten. 

De hoge mate van bereikbaarheid wordt erg gewaardeerd. We staan, vaak ook tijdens de avonduren en in de weekenden, klaar voor onze klanten.

Ons motto is dan ook “Underpromise and overdeliver”. We staan voor wat we doen. Beloftes die wij doen komen we dan ook altijd na. Die garantie heeft u als klant bij Joca Horloges!

We wensen u veel plezier op onze site en mocht u een merk of model zoeken dat niet op onze site staat, mail of bel ons dan gerust. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk binnen de horlogerie kunnen we vele merken en modellen leveren tegen uiterst scherpe prijzen.

Joca Horloges is onderdeel van Time Workxs. Onder Time Workxs valt ook Horlogedeals.nl en Uhrendeals.de.


Reeds vele klanten gingen u voor..... bent u onze volgende klant?
 

 

Joca Horloges 

 
                     
          
Webshop ontwikkeling door Dima Support